Pædagog 35 timer til vuggestuen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi bliver opnormeret så derfor søger naturinstitution Moselinden en pædagog på 35 timer pr. 1/1-24 eller snarest derefter til vores vuggestue.

Vi har: Et dejligt hus i et naturskønt område, med en stor naturlegeplads, som vi hver dag indtager med leg, læring, fælleskaber og forskellige aktiviteter. Vi tager på ture i vores nærområde og vi har mulighed for at tage den offentlige bus ud i det blå. Vi arbejder hele tiden med at skabe et pædagogisk læringsmiljø hvor faglighed og ny læring er i konstant omdrejningspunkter. Vi arbejder med læreplanen og herigennem bruger vi PLC som metode, og vi er stadigvæk her i opstartsfasen med dette, derudover arbejder vi med grønne spirer, sprogtrappen og NUSSA. Vi er en 0-6 års institution med ca. 20 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn. vi har sprogvejleder, science og naturvejleder og It og medievejleder.

http://moselinden.odsherred.dk

Vi søger en pædagog som personligt og fagligt kan se sig selv i disse 4 værdier.

Robusthed: Robusthed er vores fundament for at kunne klare forandringer og udfordringer. At tro på sig selv, at kende sine værdier og grænser, sige til og fra, samt have en generel god grundstemning, er robusthed. Derfor søger vi en pædagog som er synlig og tydelig overfor børn, er nærværende og god til det relationelle arbejde, er fleksibel, omstillingsparat og har et godt humør. Kan tåle hverdagen til tider kan være travl.

Samskabelse: Vi har brug for hinanden og kan ikke skabe alene. Et ligeværdigt samarbejde giver merværdi, skaber løsninger og handlemuligheder i fælleskab. Derfor søger vi en pædagog som har lyst til vidensdeling og feedback, som kan bidrage med faglige perspektiver og metoder til at kvalificerer den pædagogiske praksis, som har empati og er god til at lytte.

Gåpåmod er at være nysgerrig og have lyst og energi til at udforske verden samt at kunne tage initativ og have lyst til at øve sig. Derfor søger vi en pædagog som er ansvarsbevidst og har et højt engagement, som har gode samarbejdsevner, men også tager ansvar og kan arbejde selvstændigt. Tør gå foran, ved siden af og bagved.

Bæredygtighed: At alle både nyder og yder til fællesskabet, at man værner om og passer på hinanden, tingene og miljøet. Derfor søger vi en pædagog som er faglig dygtig, kan forene teori og praksis, samt har fokus på både fællesskaber og være med til at skabe livsdulighed for børnene

Vi kan tilbyde:

  • Et aktivt udeliv på legepladsen og i nærmiljøet.
  • Nærvær, nysgerrighed og faglighed.
  • Et godt forældresamarbejde.
  • Fagligt samarbejde på tværs.
  • Indretning af læringsmiljøer så de er tilpasset børneperspektivet.

Du skal regne med.

Personalemøder 1 x måneden, stuemøder, forældresamtaler, faste traditioner som sommerfest, bedsteklip, luciafest og andre hyggelige arrangementer. En generel travl hver dag med en masse skønne børn og forældre.

Der afholdes samtaler i uge 50. Løn i forhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest. Du er velkommen til at kontakte undertegnet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (35-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5938144

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet